חומרים לקצף הקרמבו:

5 חלבוני ביצה (1 כוס)

2 כוסות סוכר

חומרים לציפוי הקרמבו:

200 גר’ שוקולד מריר (או צמקאו בצבעים)

¼ כוס שמן

חומרים לבצק הפריך:

100 גר’ סוכר

200 גר’ מחמאה

300 גר’ קמח

1 ביצה

אופן ההכנה:

שלב א’, הבצק –

לעבד במעבד מזון את המחמאה עם הקמח, הסוכר והביצה – עד לקבלת בצק פריך.

לתת לבצק לנוח שעה.

לרדד את הבצק לקרוץ לעיגולים קטנים (בסיס לקרמבו).

לאפות בחום של 170 מעלות עד להשחמה.

שלב ב’ –

לחמם את חלבוני הביצה והסוכר על אמבט מים חמים (בן מרי), להקציף במיקסר עד לקבלת קצף יציב. להוסיף מעט תמצית טעם אם רוצים.

לזלף על תחתיות הקרמבו הפריכות ולקרר.

שלב ג’ –

להמיס את השוקולד עם השמן ולטבול את הקרמבו בשוקולד ולקרר.